Posjetite nas
Sv. Save 1, 74000 Doboj Bosna i Hercegovina
Kontaktirajte nas
info@procreative.ba
Tel: +(387) 65 00 11 65
Back
Web dizajn

Bato Petrol

Sa ponosom predstavljamo rezultat naše najnovije suradnje – web stranicu “Bato-Petrol” benzinskih pumpi koju je izradio “ProCreative Studio”. Ovaj projekt je rezultat našeg stručnog znanja u oblasti web dizajna i razvoja kako bismo osigurali moderno i informativno online prisustvo za ovog cijenjenog klijenta.

Naša Vizija:

Prilazimo svakom projektu s posebnom pažnjom i predanošću, a izrada web stranice za “Bato-Petrol” nije iznimka. Naša vizija bila je stvoriti atraktivnu, funkcionalnu, i korisniku prijateljsku web stranicu koja će olakšati interakciju s klijentima i pružiti im sve potrebne informacije o benzinskim pumpama “Bato-Petrol.”

Istaknuto:

  • Moderan Dizajn: Kreirali smo modernu estetiku koja odražava profesionalnost i kvalitetu “Bato-Petrol” branda.
  • Informacije o Gorivima: Naša web stranica pruža sve potrebne informacije o vrstama goriva, cijenama, i lokacijama benzinskih pumpi.
  • Dodatne Usluge: Korisnici mogu lako pronaći informacije o dodatnim uslugama, kao što su perionice i restorani na benzinskim pumpama.
  • Lokacijska Mapa: Integrirali smo interaktivnu mapu koja pomaže korisnicima da brzo pronađu najbližu benzinsku pumpu.

Rezultat Suradnje:

Nova web stranica za “Bato-Petrol” predstavlja spoj funkcionalnosti i estetike. Cilj nam je bio omogućiti korisnicima lakoće u pronalaženju informacija koje traže i olakšati im iskustvo dok koriste usluge “Bato-Petrol.” Radili smo s predanošću kako bismo ostvarili klijentove ciljeve i stvorili digitalno rješenje koje će koristiti širokom krugu korisnika.

Kontaktirajte Nas:

Ako i vi želite partnera koji će se posvetiti stvaranju vrhunske web stranice koja odražava vaše poslovne vrijednosti, obratite se “ProCreative Studiju.” Naša ekipa je spremna da realizira vaše digitalne ambicije.

“ProCreative Studio” – Vaš partner za izradu kvalitetnih web stranica.

  • Klijent

    Bato Petrol

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi kolačiće za lakši pristup sadržaju. Politika privatnosti