Posjetite nas
Sv. Save 1, 74000 Doboj Bosna i Hercegovina
Kontaktirajte nas
info@procreative.ba
Tel: +(387) 65 00 11 65
Vizuelni identitet

Grafički dizajn

Verujemo da vizuelni identitet igra ključnu ulogu u stvaranju vašeg prepoznatljivog brenda i publike.
 • Kreiranje brend identiteta
 • Knjiga grafičkih standarda
 • Razna vizuelna rješenja
 • Digitalni & Štampani materijal
Online prisutnost

Web dizajn

Web Igra ključnu ulogu u stvaranju pozitivnog korisničkog iskustva i ostvarivanju ciljeva vašeg poslovanja.
 • Privlačna web rešenja
 • Redizajn postojećeg sajta
 • Kompletno novi web dizajn
 • Responzivni dizajn (web&mobile)
Marketing

Digitalni marketing

Svaki brend je jedinstven, stoga prilagođavamo naš pristup i strategije kako bismo postigli najbolje rezultate.
 • Upravljanje društvenim medijima
 • Kreiranje originalnog sadržaja
 • Izgradnja brend zajednice
 • Upravljanje online reputacijom
Marketing

Kreativne komunikacije

Naši dizajneri su majstori u stvaranju vizuelno privlačnih materijala koji će vam pomoći da se istaknete u gomili.
 • Kreativne strateške kampanje
 • Event menadžment
 • Promocija proizvoda ili usluge
 • Strategije komunikacije
Vizuelni identitet

Video produkcija

Vrhunski kreiran video sadržaj koji će vam pomoći da se istaknete i privučete pažnju vaše ciljne grupe.
 • Promotivni video spotovi
 • Korporativna fotografija
 • Izrada 3D tura objekata
 • Kreiranje After movie-a
Poslovna strategija

Biznis konsalting

Pomažemo vam da definišete jasnu i efikasnu poslovnu strategiju za vas da ostvarite dugoročne ciljeve kompanije.
 • Istraživanje tržišta
 • Edukacije
 • Finansijsko savjetovanje
 • Uspostavljanje biznis modela

NFC pametna vizit kartica

Zaboravite na petljanje sa starim papirnatim vizit karticama, prenesite sve informacije upravo tamo gdje ljudi provode najviše vremena – na svom mobilnom telefonu!

Iz naše radionice

ProTap

Jednostavno deljenje kontakata
Korisnici mogu jednostavno približiti svoj pametni telefon na ProTap karticu kako bi automatski preneli svoje kontakt informacije. To eliminiše potrebu za ručnim unosom podataka i olakšava razmenu kontakata na događajima, sastancima ili bilo kojoj drugoj prilici.
NFC Tehnologija

NFC tehnologija omogućava bežičnu komunikaciju između uređaja na kratkoj udaljenosti. U slučaju digitalnih vizit kartica, NFC čip je ugrađen u karticu i omogućava brzo i jednostavno deljenje kontaktnih podataka.

Interaktivni dizajn

ProTap digitalne vizit kartice pružaju mogućnost personalizacije i interakcije sa korisnicima. Možete uključiti dodatne informacije poput web linkova, društvenih mreža, fotografija ili čak video prezentacija, kako biste stvorili bogatiju i upečatljiviju prezentaciju svog brenda ili ličnih informacija.

Prilagodljivost i fleksibilnost

ProTap kartice mogu se lako prilagoditi vašim potrebama i brendu. Možete odabrati dizajn, boje i fontove koji odgovaraju vašem stilu. Takođe, možete ažurirati informacije na kartici u bilo kom trenutku bez potrebe za štampanjem novih papirnih kartica.

Iz naše radionice

ProApartments

Virtualni obilazak apartmana

Ovaj modul poboljšava korisničko iskustvo pružajući interaktivni i realističan prikaz apartmana, omogućujući potencijalnim gostima da se osjećaju kao da su fizički prisutni u prostoru. To pomaže korisnicima da donesu informirane odluke o rezervaciji i povećava povjerenje u vašu web stranicu i apartmanski smještaj.

Pregled rasporeda i tlocrt prostora

Uz ProApartments, stvarate konkurentske prednosti za svoj apartmanski smještaj. Pružate potencijalnim gostima vizualni doživljaj koji prevazilazi tradicionalne fotografije i opise. Povećavate njihovo angažiranje, poboljšavate konverzije rezervacija i ostvarujete dugoročan uspjeh u industriji turizma.

Interaktivni sadržaj

Dodatno, ProApartments omogućava vam da predstavite svoj apartman na kreativan i prezentacijski privlačan način. Možete koristiti visokokvalitetne fotografije, 360 stupnjeva panoramske slike, interaktivne mape ili čak videozapise kako biste dodatno obogatili iskustvo gostiju i istaknuli posebnosti svakog apartmana.

Beskontaktni digitalni meni

Meni QR koda je digitalna verzija menija koji korisnici mogu vidjeti skeniranjem koda na svom telefonu. Eliminira potrebu za fizičkim jelovnicima za stolovima, stvarajući korisničko iskustvo koje je naklonjenije COVID-u. 

Iz naše radionice

ProMenu

Udobnost, sigurnost i praktičnost gostima
Korisnici mogu jednostavno približiti svoj pametni telefon na ProTap karticu kako bi automatski preneli svoje kontakt informacije. To eliminiše potrebu za ručnim unosom podataka i olakšava razmenu kontakata na događajima, sastancima ili bilo kojoj drugoj prilici.
Prezentacija jelovnika

Dodatno, QR meni pruža mogućnost integriranja dodatnih informacija o jelima, kao što su sastojci, alergeni ili fotografije, što pomaže gostima da donesu informirane odluke o narudžbi. Također, može se pružiti mogućnost naručivanja hrane putem mobilnog uređaja, čime se poboljšava korisničko iskustvo i ubrzava usluga.

Brzo i lako ažuriranje

QR meni također omogućava vlasnicima restorana ili kafića brzo ažuriranje jelovnika. Ako se promijeni ponuda, cijene ili dostupnost određenih jela, te promjene mogu se odmah implementirati u digitalni meni. To čini postupak ažuriranja jednostavnim i smanjuje troškove povezane s tiskanjem i distribucijom novih fizičkih jelovnika.

Dodatne prednosti

Prednosti QR menija su mnogobrojne. Prvo, gostima je omogućeno da pregledaju meni na svom vlastitom uređaju, čime se povećava njihov osjećaj sigurnosti i higijene, posebno u situacijama kada je potrebno smanjiti fizički kontakt sa zajedničkim predmetima. Također, gostima se pruža praktičnost jer mogu istraživati meni i odabrati svoje narudžbe bez čekanja na konobara.

Iz naše radionice

ProHUB

Šta je to ProHUB?
ProHUB je inovativni digital signage sistem koji postavlja novi standard u svetu komunikacije i marketinga putem digitalnih displeja. Ovaj napredni sistem kombinuje visokotehnološku opremu sa intuitivnim softverom kako bi omogućio lagan upravljački doživljaj i izvanrednu interakciju sa publikom. Uzmite kontrolu nad svojom digitalnom komunikacijom i impresionirajte svoju publiku sa ProHUB sistemom.
Fleksibilnost i Prilagodljivost
ProHUB omogućava korisnicima da lako prilagode svoj sadržaj i raspored prema trenutnim potrebama. Ovo znači da možete brzo reagovati na promjene u marketing strategiji ili pružiti realno-vremenske informacije bez napora. Bez obzira da li se koristi u maloprodaji, restoranima, hotelima, sajmovima, ili bilo kojoj drugoj industriji, ProHUB je svestran i može se prilagoditi različitim potrebama.
Daljinsko upravljanje
Sistem je potpuno upravljiv putem interneta, što znači da možete kontrolisati vaše displeje iz bilo kog mjesta i u bilo koje vrijeme. Ovo je posebno korisno za kompanije sa više lokacija ili za one koji žele centralizovano upravljanje više ekrana.ProHUB je dizajniran sa visokim standardima bezbjednosti i pouzdanosti, tako da možete biti sigurni da će vaš sistem raditi besprekorno i da će vaši podaci biti zaštićeni.

Ova web stranica koristi kolačiće za lakši pristup sadržaju. Politika privatnosti