Posjetite nas
Sv. Save 1, 74000 Doboj Bosna i Hercegovina
Kontaktirajte nas
info@procreative.ba
Tel: +(387) 65 00 11 65
Back
Digitalni marketing

DajanaKulović Fitness

Ciljevi:

 1. Povećanje Prepoznatljivosti: Glavni cilj projekta bio je povećati prepoznatljivost brenda “Dajana Kulović Fitness” na društvenim mrežama, kako lokalno, tako i globalno.
 2. Angažovanje Publike: Željeli smo povećati angažman ciljne publike kroz interaktivne sadržaje i redovne komunikacije.
 3. Povećanje Pratilaca: Cilj je bio povećati broj pratilaca na društvenim mrežama, kako bi se proširio uticaj brenda.
 4. Promocija Programa i Usluga: Promovisali smo različite proizvode i usluge koje “Dajana Kulović Fitness” nudi, uključujući online treniranje, individualne planove ishrane i druge sadržaje.

Naši koraci:

 1. Izrada Društvenih Mreža: Kreirali smo i optimizovali profile “Dajana Kulović Fitness” na Facebooku, Instagramu i drugim relevantnim društvenim mrežama.
 2. Strateško Planiranje: Razvili smo sveobuhvatnu strategiju digitalnog marketinga koja se fokusirala na redovno objavljivanje sadržaja, kreativne kampanje i interakciju s publikom.
 3. Grafički Materijal: Naš tim dizajnera je stvorio privlačne i originalne grafičke elemente za objave na društvenim mrežama, uključujući slike, video sadržaje i infografike.
 4. Kreiranje Zanimljivog Sadržaja: Razvili smo visokokvalitetne članke, video materijale i infografike koji su bili informativni, edukativni i inspirirajući za publiku “Dajana Kulović Fitness”.
 5. Kampanje i Promocije: Sproveli smo ciljane reklamne kampanje kako bismo povećali vidljivost i privukli nove pratioce.
 6. Praćenje i Analiza: Redovno smo pratili performanse kampanja i analizirali podatke kako bismo prilagodili strategiju i postigli što bolje rezultate.

Rezultati:

Nakon sprovedenog projekta, “Dajana Kulović Fitness” je ostvarila impresivne rezultate:

 • Broj pratilaca na društvenim mrežama je povećan.
 • Angažman publike značajno je porastao, sa brojnim komentarima, lajkovima i dijeljenjima.
 • Promocije su doprinijele povećanju broja klijenata koji koriste usluge “Dajana Kulović Fitness”.
 • Brend je postao prepoznatljiv i autoritativan u oblasti fitnessa.

Projekt “Dajana Kulović Fitness” je bio pravi izazov, ali i prilika za ProCreative Studio da primijeni svoje vještine digitalnog marketinga i kreativnosti kako bi pomogao klijentu da ostvari svoje ciljeve. Radujemo se budućim saradnjama i pružanju podrške “Dajana Kulović Fitness” u daljem rastu i razvoju na digitalnim platformama.

 • Klijent

  Dajana Kulović Fitness

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi kolačiće za lakši pristup sadržaju. Politika privatnosti